L-BIKE KERÉKPÁR ÉPÍTÉS ÉS FELÚJÍTÁS
KERÉKPÁR ÉPÍTÉSE STÍLUSOSAN?
ÖREG BRINGA KREATÍV FELÚJÍTÁSA?

+36 30 202 8543 A PETŐFI-HÍDNÁL

Megunt szín lecserélése, egyedi ajánlatok,
új biciklik, hozott alkatrész beépítése,
tanácsadás, karbantartás, miegymás.

Bicikliépítés, átépítés, felújítás, javítás…

Sokan megszokták már hogy a legtöbb bolt kész biciklitípusokat árul (ami vagy tetszik vagy nem), és ezért nekik úgy tűnhet hogy egyedi kerékpárt építeni valami különleges dolog, de legalábbis drága mulatság. Ennek sokszor éppen az ellenkezője igaz! Egy bicikliépítés során ugyanis fel tudjuk használni régi biciklid egyes alkatrészeit is, vagy úgy állítjuk össze veled közösen a szükséges alkatrészek listáját, hogy a kész bringa a lehető legjobb ár-érték arányt nyújtsa, mindezt a te stílusodnak megfelelően. l-bike műhelyHa pedig valami igazán különlegesre vágysz, lehetőséged van arra hogy az utolsó fogaskerékig mindent te válassz ki. Ehhez minden szakmai segítséget megadunk, a megálmodott kerékpárt pedig napokon belül felépítjük.

Lehetőség van természetesen működő biciklik átalakítására is. Sokszor apró változtatás, pl. a váz színének megváltoztatása vagy más kerekek felhasználása sokat tud dobni a kerékpár megjelenésén és a biciklizés élményén.

           Hogyan kezdjünk neki?

Ha nagyjából tudod hogy mit szeretnél (pl. új bicikli építtetése vagy meglévő átalakítása, szervizelése), javasoljuk hogy telefonos egyeztetést követően térj be hozzánk egy kis baráti beszélgetésre. Az a tapasztalatunk, hogy a végső elképzelés a műhely környezetében, a minták és alkatrészek szemrevételezése és a személyes megbeszélés során alakul ki. Ezt követően már könnyű lesz meghatározni a szükséges alkatrészeket. Szükség esetén rendeléssel bármilyen spéci alkatrészt beszerzünk. Az összetevők birtokában a műhelymunkát a lehető leggyorsabban elvégezzük. Az elkészült kerékpárokra garanciát vállalunk.

———

Mindezek mellett természetesen minden szokványos szerviz- és karbantartási munkát elvégzünk. Boltunkban és műhelyünkben minden olyan kiegészítő is megvásárolható amely nélkülözhetetlen a biztonságos és élvezetes kerekezéshez.

A weboldalon olyan kerépkpárokat találsz amelyeket vagy rendelésre egyedi kérések alapján építettünk, vagy pedig a mi saját elképzeléseink szerint raktunk össze. Ezek elvihetők azonnal vagy rövid határidővel (ált. két nap) építhetőek.

Jó böngészést, jó bringázást!

Lajos, Petya
+36 20 935 7934