Skip to content Skip to footer

Küldetésünk

Üzletünk célja, hogy a vásárlók és a szervizbe betérő vendégek igényeit vásárlóbarát módon elégítse ki.

A bolt 2013 óta, azaz több mint 10 éve üzemel. A nyitás óta több belső változáson ment keresztül, de a szerelő kolléga a kezdetek óta része a csapatnak.

Az üzletet a látvány-szerviz jellemzi. Ez fontos a korrektség szempontjából, hiszen a kerékpár tulajdonosa, ha szeretné, akkor látja, hogy mi történik a kerékpárjával. Ezen túl nagyon fontos esztétikai szerepet nyújt.

Az üzlet a kezdetek óta kifejezetten futárbarát, így az ismert ételszállítmányozó cégek szerviztérképen rajta vagyunk. Emiatt legtöbb esetben az első választása vagyunk a futároknak. Korrekt árazásunk és szerelői profizmusunk miatt kimagasló az értékelések és vélemények összessége, így szép lassan a mindennapi kerékpárosoknak is elsőként jutunk az eszébe.

Szervizünket a közvetlenség, az odafigyelés és a vásárlóbarátság jellemzi. Annak érdekében, hogy a vásárló maximálisan meg legyen elégedve és azt kapja amit szeretne, figyelmesen meghallgatjuk a vásárló igényét. Helyben rögtön szakmai véleménnyel kiegészítve elmondjuk, hogy mi mit hogy látunk.

A vásárlóbarátság fontos az általános szervizelésnél is, de ahol még fontosabb, az a kerékpárépítés. Az alkatrészpontosan átbeszéljük a vásárlóval a pro és kontra érveket és miután minden mindenkinek megfelel, nekiállunk az építésnek.

Boltunk egyik nagy erénye, hogy nem csak általános kerékpárokat forgalmazunk, hanem komoly ebike flottával rendelkezik. Ebike-jaink általában túrázni való krekking gépek, de van sportosabb fittes kerékpár is.

Ezen túl okleveles Bosch partnerek vagyunk. Szoftveres diagnosztikai hozzáféréssel rendelkezik a bolt. Illetve Bosch alkatrészek hez van közvetlen partner oldali hozzáférésünk.

Az ebike-okat ki tudod bérelni online is!  

Szervíz
68%
Kerékpárépítés
14%
Ebike-bérlés
28%

Történetünk

Szolgáltatások