Skip to content Skip to footer

Boltunk egyik nagy erénye, hogy nem csak általános kerékpárokat forgalmazunk, hanem komoly ebike flottával is rendelkezünk.

15 ebike-ból választhatod ki, hogy melyiket szeretnék. Ebike-jaink általában túrázni való trekking gépek, de van sportosabb fittnes kerékpár is. Mivel okleveles Bosch partnerek vagyunk, a bolt szoftveres diagnosztikai hozzáféréssel is rendelkezik. Illetve Bosch alkatrészekhez van közvetlen partner oldali hozzáférésünk.

Miért beszélünk egyre többet az e-bikeról? Mert egyszerűen örömet okoz beépített “hátszéllel” tekerni. Egy elektromos rásegítésű e-bike-kal nagyfokú függetlenség és dinamizmus érhető el, amelyről aztán nehezen mond le bárki, aki kipróbálta!

Hegyre fel? A beépített villanymotor nem oldja meg helyettünk a feladatot, de segítségünkre lesz! Szembeszél? A saját hátszelünk szárnyán utazhatunk! Edzetlenség? Az e-bike gyorsan a személyi edzőnkké válik! Lustaság? Statisztikák mutatják, hogy az e-bike használók háromszor gyakrabban ülnek kerékpárjukra, mint a hagyományos bicikli tulajdonosai. Autóval kényelmesebb? Az autó sok pénzbe kerül és e-bike-ot hajtva már nem kell az izzadástól tartani, egyébként is, környezetkímélőbb.

Egy újfajta szabadidős elfoglaltság annak, aki értékesnek tartja saját idejét!

Az ebike-okat ki tudod bérelni online is az ebikeberles.hu oldalon!

Olvasd el, hogy mIért jó az ebike!

 

Leave a comment