Skip to content Skip to footer

A kerékpárbolt és -szerviz tulajdonosai a bolton kívül tulajdonosai az ebikberles.hu oldalnak valamint érdekeltségükbe tartozik a túráztatással foglalkozó vállalkozás is (bike4fun.hu).

A bike4fun Magyarország egyik legjelentősebb kerékpáros túrákat szervező brandje. Túráink Európa számos országába mennek (Ausztria, Szlovénia, Olaszország, stb.)

A Bike4fun biciklis túrák szervezésére alakult vállalkozás, amelyet az aktív pihenést, a természetet, a biciklizést és idegen tájak megismerését előnyben részesítő és kedvelő emberek számára hoztuk létre. Hisszük, hogy kikapcsolni és kikapcsolódni a legjobban zöld dombok közt, két keréken, jó társaságban tekerve lehet. A vidék csendje, a rétek illata, a dombok, hegyek háttere, a kerék surranása az aszfalton – nem is kell ennél több!

Kalandunknak két összetevője van, mindkettőt évek óta űzzük. A kerékpározás szeretetét gyerekkorunkból hoztuk és az elmúlt 20 évben folyamatosan műveltük. Eleinte a hegyek ösvényeit jártuk mountenbike-kal, majd országúti bringával az utak aszfaltjait koptattuk kilométerek ezrein keresztül. A túrák helyszínét turistaként évek óta járjuk, hol gyalog, hol bicajjal. Kedvencünk Toszkána, nincs olyan szeglete, amit ne jártunk volna be, az elmúlt években évente több alkalommal. A bicajos utakat magunk jártuk végig, többször.

Mit kínálunk? Szervezett aktív, biciklis turizmust, ahol készen kapsz minden szolgáltatást: aktív, sport jellegű elfoglaltságot, szép tájakat, átlagnál jobb szállást, finom italokat, ételeket. Neked csak a belefektetett energiát kell adnod, hogy az élmény teljes legyen. Az akadályokat leküzdve, a gyönyörű tájban és a jó társaságban teljes lesz az elégedettséged.

A bike4fun.hu honalpját itt találod!

Leave a comment